Minőségirányítás

A Hortobágy Kft. Minőségpolitikája:

ISO 14001 2009  A Hortobágy Kft. a növényvédelmi-gyomirtási, illetve a rovar- és rágcsálóirtási szolgáltatás területén az ország meghatározó vállalkozása, amely a maga területén elismerést vívott ki ügyfelei körében.
Megszerzett pozíciónk megtartása, valamint a vevőink és érdekelt feleink igényeinek jobb megismerése és ezen igények teljes körű kielégítése érdekében a Hortobágy Kft. folyamatosan törekszik tevékenységeinek folyamatos fejlesztésére.

Társaságunk vezetése elkötelezett a minőségügy iránt, és fontosnak tartja a vevői és a többi érdekelt fél elégedettségének növelését.

Vevőinknek komplex, tanácsadással egybekötött szolgáltatással állunk rendelkezésére egészségügyi, higiéniás, illetve hatóságilag megkövetelt igényeik kielégítésében, szem előtt tartva a környezetszennyezés megelőzését, a hulladékok minimalizálását, környezeti teljesítésünk növelését.

A környezet fokozottabb védelme érdekében törekszünk az új, kíméletesebb vegyszerek, technológiák alkalmazására.
Cégünk minden szinten támogatja és megköveteli a képzést és önképzést.

ISO 9001 2011Nyilatkozatunkat, amely szervezetünk hosszú távú működését alapvetően befolyásolja, valamint az évről évre kitűzött céljainkat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk célszerűség és alkalmasság szempontjából.
Gondoskodunk arról, hogy politikánkat munkatársaink megismerjék, megértsék és alkalmazzák.
Alvállalkozóinkat, beszállítóinkat ösztönözzük környezeti teljesítményük javítására, elvárjuk tőlük a jogi és egyéb követelmények teljesítését.

Kiemelt feladatainknak tekintjük, hogy jogi előírásoknak megfeleljünk, vevőink, munkavállalóink és környezetünk elvárásait megismerjük, teljesítsük.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával, felelősségével és pozitív hozzáállásával járuljon hozzá az irányítási rendszer működésén keresztül a Hortobágy Kft. sikeréhez.

Százötvennél is több partnercégünk van, mely lehetővé teszi, hogy valóban alacsony árakon dolgozhassunk.


Földesi Gyula
Cégvezető igazgató

 

Az ország egyik meghatározó vállalkozásaként működünk a növényvédelmi és kártevőirtási szolgáltatásban.