Bemutatkozás

Hortobágy Környezetvédelmi Kft. az 1961-ben alapított Hortobágyi Állami Gazdaság Környezetvédelmi üzeme jogutódjaként alakult 1991-ben. Azóta az ország egyik meghatározó vállalkozásaként működünk a növényvédelmi és kártevőirtási szolgáltatásban.

Szakembereink a szakma legmagasabb szintű képzettségeivel rendelkeznek.
A növényvédelemben két növényvédelmi mérnök és négy középfokú végzettségű szakember dolgozik. A Kártevőirtás területén három egészségügyi gázmester és egy fertőtlenítő egészségőri végzettségű munkatársunk tevékenykedik.

Eszközeink ebben a szolgáltatási ágban a csúcstechnológiát képviselik. Légporlasztású, csendesített üzemű kommunális permetezőgépeink a legmagasabb fákat is képesek szertakarékosan és kevés elsodródással permetezni (utóbbiról az elektrosztatizáló gondoskodik). Modern melegködképző, hidegködképző (ULV) berendezéseink vannak.
Az integrált kártevőirtás valamennyi elemét alkalmazzuk, partnereinkkel folyamatosan konzultálunk, tanáccsal szolgálunk, hogy együtt oldjuk meg a problémákat.

MSZEN ISO 9007:14001 típusú integrált menedzsment-rendszerünk, a tökéletes minőséget, így a vevői elégedettséget szolgálja, ahogyan azt a minőségpolitikánkban is jelezzük.


Honlapunkon ingyenes tanácsadással is szolgálunk az érdeklődőknek.
 
Cégadataink:
Hortobágy Környezetvédelmi Kft.
4033 Debrecen, Sólyom utca 84-86
adószám: 10542190-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-000870
email: hortobagykft@t-online.hu
 
Céget nyilvántartó cégbíróság:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
4025 Debrecen, Arany János u 30.
 

Tovább az üzenetküldéshez 

Földesi Gyula
Cégvezető igazgató

Az ország egyik meghatározó vállalkozásaként működünk a növényvédelmi és kártevőirtási szolgáltatásban.