Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/hortobagykft.hu/html/index.php:8) in /var/www/hortobagykft.hu/html/index.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/hortobagykft.hu/html/index.php:8) in /var/www/hortobagykft.hu/html/index.php on line 28
Hortobágy Kft. - Üdvözöljük honlapunkon!

Bemutatkozás

A Hortobágy Környezetvédelmi Kft. az 1961-ben alapított Hortobágyi Állami Gazdaság Környezetvédelmi üzeme jogutódjaként alakult 1991-ben. Azóta az ország egyik meghatározó vállalkozásaként működünk a növényvédelmi és kártevőirtási szolgáltatásban.

Szakembereink a szakma legmagasabb szintű képzettségeivel rendelkeznek.
A növényvédelemben két növényvédelmi mérnök és négy középfokú végzettségű szakember dolgozik. A Kártevőirtás területén három egészségügyi gázmester és egy fertőtlenítő egészségőri végzettségű munkatársunk tevékenykedik.

Eszközeink ebben a szolgáltatási ágban a csúcstechnológiát képviselik. Légporlasztású, csendesített üzemű kommunális permetezőgépeink a legmagasabb fákat is képesek szertakarékosan és kevés elsodródással permetezni (utóbbiról az elektrosztatizáló gondoskodik). Modern melegködképző, hidegködképző (ULV) berendezéseink vannak.
Az integrált kártevőirtás valamennyi elemét alkalmazzuk, partnereinkkel folyamatosan konzultálunk, tanáccsal szolgálunk, hogy együtt oldjuk meg a problémákat.

MSZEN ISO 9007:14001 típusú integrált menedzsment-rendszerünk, a tökéletes minőséget, így a vevői elégedettséget szolgálja, ahogyan azt a minőségpolitikánkban is jelezzük.


Honlapunkon ingyenes tanácsadással is szolgálunk az érdeklődőknek.
Tovább az üzenetküldéshezFöldesi Gyula
Cégvezető igazgató